Boomverzorging in Ridderkerk

Onze boomverzorgers staan voor u klaar.

ALTIJD gratis en vrijblijvend.

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offertes

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offertes op maat.

3. Kies de beste boomverzorger

Vergelijk, bespaar en kies uw boomverzorgingsbedrijf.

Boomverzorging Ridderkerk

Boomverzorging is een specialistische en gevaarlijke klus. Uitbesteden is dan ook ons advies. Wij hebben deskundigen in boomverzorging in Ridderkerk die graag voor u aan de slag gaan. Onze gekwalificeerde boomverzorgers kunnen alle soorten klussen in boomverzorging voor u uitvoeren en beschikken over alle materialen en machines die hiervoor nodig zijn. Ook voor deskundige en technische adviezen over boomverzorging en de aanplant van bomen bent u hier op de juiste plek. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

De mogelijkheden van boomverzorging

De professionele boomverzorgers, die aangesloten zijn bij Hoveniers Direct, staan voor u klaar met klussen als: bomen snoeien, bomen aanplanten, bomen rooien, boomstronken verwijderen, de veiligheid van bomen controleren en advies geven over bomen aanplanten en verzorging. De boomverzorgers in Ridderkerk zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring. Ze letten bij het verzorgen van de bomen o.a. op het soort boom, het seizoen, de vorm en leeftijd. Waar mogelijk gebeurt het verzorgen en snoeien van de bomen door in de bomen te klimmen. Dit biedt het voordeel dat ze ook in kleine achtertuinen of op andere moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk uw bomen kunnen verzorgen. Zijn er hoogwerkers of kranen nodig? Ook dat kan geregeld worden.

Voordelen van boomonderhoud en boomverzorging

Professioneel boomonderhoud is een klus waarvan het belang niet onderschat mag worden. Ga daarom niet zelf aan de slag, maar geniet van de voordelen van professionele boomverzorging in Ridderkerk:

 • Het gezond houden van bomen en afbrekende takken vermijden
 • U hoeft niet zelf in de bomen te klimmen met alle risico’s van dien
 • Voorkomen van schade aan gebouwen, auto’s, tuinen tijdens werkzaamheden
 • Beperken van de kosten, omdat de professionals over alle materialen beschikken
 • Het afval wordt achteraf netjes opgeruimd
 • Snelle service en prettige communicatie
 • Advies op maat en gratis offertes

Contact met boomverzorgingsbedrijf in Ridderkerk

Heeft u een boom of bomen die nodig toe zijn aan vakkundige boomverzorging? Vraag dan direct gratis en vrijblijvende offertes aan via ons contactformulier. U ontvangt tot 4 offertes voor boomverzorging in Ridderkerk, waardoor u verschillende bedrijven kunt vergelijken en gemakkelijk de beste keus maakt. Aan uw aanvraag zijn geen verplichtingen verbonden.

Offertes aanvragen

Boomverzorging uitbesteden?

Vergelijk tot 4 boomverzorgers in Ridderkerk
Offertes aanvragen

Boomverzorging in Ridderkerk

Voordelen van Hoveniers Direct

 • Boomverzorgingsbedrijven in uw regio
 • Gekwalificeerde vakmensen
 • In Ridderkerk e.o. werkzaam
 • Ontvang gratis tot 4 offertes
 • Bespaar tot 40% op uw kosten

Impressie van werkzaamheden

Impressie van boomverzorging

Rooien

Bomen rooien Het rooien van bomen wordt vaak verwisseld met het kappen van bomen. Toch zit hier een groot verschil in. Bij het rooien van een boom wordt de volledig boom, inclusief boomstronk, verwijderd. Bij het kappen van een boom blijft de boomstronk zitten.

Snoeien

Bomen snoeien Bomen snoeien dient periodiek te gebeuren om de boom gezond te houden en in de juiste vorm te laten groeien. Het snoeien van bomen stimuleert nieuwe gezonde takken te groeien. Wilt u meer zonlicht? Ook dan is snoeien een uitstekend middel om dit te bereiken.

Stobbenfrezen

Stobbenfrezen Heeft u een boom laten kappen en zit de stobbe, ook wel boomstronk genoemd, u in de weg? Met stobbenfrezen versplinteren wij de boomstronk zodat u op deze plek weer uw tuin ten volle kunt benutten. Onze boomverzorgers beschikken over de juiste materialen.