Tuinrenovatie

Vergelijk de beste hoveniers in uw regio.

ALTIJD gratis en vrijblijvend.

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offertes

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offertes op maat.

3. Kies de beste hovenier

Vergelijk, bespaar en kies uw hoveniersbedrijf. Maak direct een afspraak!

Tuinrenovatie

Niet alleen uw woning, maar ook uw tuin kan op een gegeven moment toe zijn aan een renovatie! Wilt u deze klus goed aanpakken? Schakel dan een hoveniersbedrijf in voor tuinrenovatie. U bent ervan verzekerd dat uw klus grondig wordt aangepakt. In samenspraak met u zal deze vakman met groene vingers uw tuin een ware opknapbeurt geven. Ziet u zichzelf al zitten in uw tuinstoel met uitzicht over een tuin, die weer helemaal in volle glorie hersteld is? Maak er vandaag nog werk van.

Uitgekeken op uw tuin?

Dan is het niet altijd nodig om een compleet nieuwe tuin aan te leggen. Denk ook eens aan tuinrenovatie. Het nadeel van het opnieuw aanleggen van een tuin, is dat het vaak even duurt voordat de beplanting gaat groeien en uw tuin een ‘volwassen’ uitstraling heeft. Wanneer u uw tuin laat renoveren, zult u er daarna meteen plezier van hebben. De basis van uw tuin was al gelegd, dus met enkele renovatieklussen, ziet uw tuin er weer als nieuw uit. Veel bestaande elementen in uw tuin worden opnieuw gebruikt. Hierdoor blijven de kosten beperkt.

Overzichtelijk en gemakkelijk te onderhouden

Uit de kluiten gewassen bomen, overhangende planten, een gazon dat niet mooi meer is, onoverzichtelijke bloembakken… U wilt graag uw tuin onder handen nemen, maar u weet niet waar u moet beginnen. Dit is een goed moment om een hovenier in te schakelen voor een tuinrenovatie. Na het renoveren van uw tuin is uw tuin weer overzichtelijk en eenvoudig te onderhouden! U kunt ook met de hovenier bespreken welke mogelijkheden er zijn om uw tuin onderhoudsvriendelijker te maken als u zelf weinig tijd hebt of fysiek niet in staat bent om veel onderhoud te plegen. U kunt uiteraard ook een beroep doen op het hoveniersbedrijf voor onderhoudsklussen.

Werkzaamheden en diensten tuinrenovatie

Wanneer u altijd van een mooie tuin wilt genieten, is er regelmatig onderhoud nodig. Na verloop van tijd kan dit onderhoud echter niet voldoende meer zijn en is er meer nodig om uw tuin die uitstraling te geven die u wenst. Naast het onkruid verwijderen en het snoeien van planten en bomen is het misschien nodig om bepaalde planten of bomen te verplaatsen of te verwijderen. Soms is het noodzakelijk om oude grond af te voeren en nieuwe grond te storten. Ook schuttingen zullen op den duur herstelwerk nodig hebben en datzelfde geldt voor eventuele bestrating. Tijdens een tuinrenovatie kunnen er ook verbeteringen uitgevoerd worden, zoals het aanleggen van een drainagesysteem voor een betere waterafvoer.

Wat kost tuinrenovatie?

Er is van alles mogelijk om uw tuin weer op te laten bloeien! Wat de kosten zijn voor tuinrenovatie, hangt af van de specifieke werkzaamheden die in uw tuin verricht moeten worden. Bespreek daarom eerst uw wensen met een hoveniersbedrijf en laat vrijblijvend en kosteloos een offerte op maat opstellen. Zo voorkomt u onaangename verrassingen achteraf.

Offertes aanvragen

Tuin laten renoveren?

Vergelijk tot 4 hoveniers in uw regio en bespaar 40%!
Offertes aanvragen

Hoveniers aan het werk

Voordelen van Hoveniers Direct

  • Hoveniersbedrijven in uw regio
  • Hoveniers met persoonlijke aandacht
  • In heel Nederland werkzaam
  • Ontvang gratis tot 4 offertes
  • Bespaar tot 40% op uw kosten