Over ons

Wie zijn we en waarom deze gratis service?

ALTIJD gratis en vrijblijvend.

Over ons

Het landelijke platform van Hoveniers Direct is sinds 2012 actief. Met meer dan 120 aangesloten hoveniersbedrijven en boomverzorgingsbedrijven zijn wij in heel Nederland snel inzetbaar voor particulieren en bedrijven. Onze gratis vergelijkingsservice werkt eenvoudig en effectief. U vult ons contactformulier in en geef daarin uw tuinwensen zo duidelijk mogelijk aan. Wij versturen vervolgens uw aanvraag naar maximaal 4 gekwalificeerde hoveniersbedrijven in uw regio. U ontvangt binnen 48 uur, geheel vrijblijvend, de offertes. Vergelijk en maak desgewenst een afspraak. Uw aanvraag verplicht u tot niets.

Waarom deze service?

Uit eigen ervaringen weten we dat het vinden van een goed hoveniersbedrijf of boomverzorgingsbedrijf een hele opgave is. Er worden, om diverse redenen, uiteenlopende tarieven gevraagd en het kost veel tijd om meerdere bedrijven met elkaar te vergelijken. Hoe makkelijk en efficiënt zou het zijn als u op een website meerdere offertes gratis kunt vergelijken van hoveniersbedrijven in uw regio? Met die vraag zaten wij ook en daarom zijn we Hoveniers Direct gestart. Met succes want al duizenden gingen u voor!

Als bedrijf aanmelden bij Hoveniers Direct

Dat kan! Laat uw bedrijf ook groeien en probeer onze service gratis 14 dagen uit. U ontvangt gratis aanvragen van klanten uit uw regio. Er zitten verder geen risico’s aan verbonden want uw deelname stopt automatisch. Meer weten? Klik dan hier.

Vriendelijke groet,
Hoveniers Direct & Partners

Klantenservice Hoveniers Direct

Voordelen van Hoveniers Direct

  • Hoveniersbedrijven in uw regio
  • Hoveniers met persoonlijke aandacht
  • In heel Nederland werkzaam
  • Ontvang gratis tot 4 offertes
  • Bespaar tot 40% op uw kosten