Tuin laten aanleggen?

Vergelijk de beste hoveniers in uw regio.

ALTIJD gratis en vrijblijvend.

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offertes

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offertes op maat.

3. Kies de beste hovenier

Vergelijk, bespaar en kies uw hoveniersbedrijf. Maak direct een afspraak!

Tuin laten aanleggen

Maak werk van uw tuin door een hoveniersbedrijf in te schakelen voor het professioneel aanleggen van uw tuin. Dan weet u dat het meteen goed gebeurt en kunt u jarenlang van een prachtige tuin genieten. Veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen met de aanleg van hun tuin en hoe ze hun eigen ideeën kunnen ordenen en praktisch ten uitvoer kunnen brengen. Dit is waar een professioneel hoveniersbedrijf u mee van dienst kan zijn.

Wat voor soort tuin wenst u?

Houdt u van veel gras en groen, van een rustieke tuin met de warme uitstraling van hout, van een strak design met veel bestrating en beton of juist van een weelderige en kleurrijke bloementuin? Er is van alles mogelijk in de wereld van de tuinaanleg! Denk ook aan elementen als een schutting, een sierhek of tuinhuisje? Of wilt u uw tuin misschien verrijken met een mooie vijver? Hoe groot moet uw terras zijn? Moet uw tuin kindvriendelijk zijn? Het is best lastig om concreet in woorden te vatten wat u met uw tuin wilt. Meestal hebben mensen wel een idee van de stijl die ze mooi vinden en waarvoor ze de tuin gaan gebruiken. Een professionele hovenier kan u adviseren en uw ideeën omzetten in een concreet plan om samen uw droomtuin te realiseren.

Wat kost tuinaanleg door een hoveniersbedrijf?

De kosten voor tuinaanleg zijn grotendeels afhankelijk van uw wensen. Een hovenier kan u perfect adviseren over hoe u geld kunt besparen op de aanleg van uw droomtuin. U kunt kiezen voor voordelige beplanting. Planten zijn bijvoorbeeld goedkoper dan bomen. Bloemen zijn vaak zeer seizoensgebonden en u zult mogelijk regelmatig nieuwe bloemen moeten aanschaffen. Bomen zijn prijziger, maar bieden het voordeel dat ze levenslang meegaan. Daarnaast zijn er ook grote prijsverschillen tussen de soorten sierbestrating; natuursteen is duurder, dan beton. Uw hovenier kan u helpen om de juiste afwegingen te maken om zo de beste prijs-kwaliteit te kiezen!

Van vrijblijvende offerte tot complete realisatie

Voordat u een hovenier uw tuin laat aanleggen, wilt u uiteraard weten waar u aan toe bent. Na het bespreken van uw wensen, zal de hovenier een concreet plan opstellen en u een offerte op maat aanbieden. Gaat u akkoord, dan kunnen de werkzaamheden van start. Het terrein wordt voorbereid en eventueel afval van oude bestrating en groen wordt afgevoerd. Vervolgens zal uw tuin zorgvuldig stap voor stap aangelegd worden. Een hele klus, maar als dit in één keer goed gebeurt, zult u er jarenlang plezier van hebben. Uiteraard vergen de meeste tuinen wel onderhoud. Hebt u geen groene vingers? Dan bent u bij uw hovenier aan het juiste adres voor regelmatig onderhoud.

Meer weten over professioneel tuinaanleg?

Aarzel dan niet en neem hier gerust contact met ons op. We brengen u graag in contact met de beste professionals binnen de wereld van tuinaanleg in uw regio.

Offertes aanvragen

Tuin laten aanleggen?

Vergelijk tot 4 hoveniers in uw regio en bespaar 40%!
Offertes aanvragen

Hoveniers aan het werk

Voordelen van Hoveniers Direct

  • Hoveniersbedrijven in uw regio
  • Hoveniers met persoonlijke aandacht
  • In heel Nederland werkzaam
  • Ontvang gratis tot 4 offertes
  • Bespaar tot 40% op uw kosten