Schutting laten plaatsen in Capelle aan den IJssel

Wij zijn u graag van dienst.

ALTIJD gratis en vrijblijvend.

1. Plaats uw aanvraag

Uw aanvraag plaatst u gratis en vrijblijvend via ons contactformulier.

2. Informatie en offertes

Ontvang informatie op uw vragen en vrijblijvende offertes op maat.

3. Kies het beste bedrijf

Vergelijk, kies en bespaar direct vele euro's op uw nieuwe schutting.

Schutting Capelle aan den IJssel, alle soorten schuttingen

Bent u uw tuin aan het renoveren of heeft u een nieuwbouwwoning gekocht in Capelle aan den IJssel en wilt u graag meer privacy aanbrengen in uw tuin? Welke reden u ook heeft, het plaatsen van een schutting is een grote klus die onze vakmannen graag voor u uit handen nemen. Zo weet u zeker dat uw schutting correct geplaatst wordt en dat u jarenlang plezier heeft van de schutting. Ook geniet u van uitstekende garanties, wel zo fijn. Ontvang gratis tot 4 offertes door ons contactformulier in te vullen.

Voor welke schutting kiest u?

Schuttingen zijn er in alle soorten en maten. De kosten voor een schutting zijn mede afhankelijk van het materiaal waarvoor u kiest. Zo kunt u kiezen voor houten, betonnen, composiet of stenen schutting. Een houten schutting is het goedkoopst en een stenen schutting het duurst. De prijzen variëren van 25 euro tot 250 euro per 180 cm. Laat u altijd goed adviseren door een tuinman in Capelle aan den IJssel.

Een schutting bepaald de sfeer van uw tuin

Veel mensen realiseren niet dat een schutting sfeerbepalend is voor de uitstraling van hun tuin. Denk daarbij aan de kleur, de hoogte en waar de schutting komt te staan. De partners van Hoveniers Direct in Capelle aan den IJssel hebben hier jarenlange ervaring in. Wij zorgen ervoor dat er gebruikt wordt gemaakt van kwalitatieve producten en dat het plaatsen van uw schutting vakkundig afgerond wordt.

Erkende bedrijven in Capelle aan den IJssel voor schuttingen

Met meer dan 73 aangesloten gecertificeerde partners is het netwerk van Hoveniers Direct een van de grootsten in Nederland. Ook in Capelle aan den IJssel hebben we meerdere erkende bedrijven aangesloten die u kunnen voorzien van een schutting op maat. Alle bedrijven werken volgens het KOMO-keurmerk, zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Praktische tips voor uw schutting

Nadat de schutting is geplaatst is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Zo is het verstandig om een houten schutting om de 5 jaar in de beits te zetten. Zo voorkomt u groene aanslag en geniet u langer van uw schutting. Planten laten opgroeien tegen schuttingen is populair, maar kan ook voor problemen zorgen. Vraag uw tuinman in Capelle aan den IJssel welke platen hiervoor het meest geschikt zijn. Zo voorkomt u schade aan uw schutting die sommige planten kunnen veroorzaken.

Schutting laten plaatsen door een specialist

Wanneer u uw nieuwe schutting laat plaatsen, dan wilt u natuurlijk dat dit gebeurd door een betrouwbaar en erkend bedrijf uit Capelle aan den IJssel. Met al onze aangesloten bedrijven werken wij al vele jaren met tevredenheid samen. Uw nieuwe schutting is bij ons in goede handen.

Offertes aanvragen

Vind de beste vakman voor uw schutting

Vergelijk tot 4 bedrijven in %Plaats%.
Offertes aanvragen

Schutting plaatsen Capelle aan den IJssel

Voordelen van Hoveniers Direct

  • Schutting bedrijven in uw regio
  • Gekwalificeerde vakmensen
  • In Capelle aan den IJssel e.o. werkzaam
  • Ontvang gratis tot 4 offertes
  • Bespaar tot 40% op uw kosten

Impressie van werkzaamheden

Voorbeelden van schuttingen

Klanten aan het woord

Mogen we die van u er binnenkort ook bij schrijven?

Schutting herstellen na storm

Geplaatst op: 11.07.2024 door Fam. Ensing

Door een storm was onze schutting omgewaaid. Via jullie direct in contact gekomen met het juiste bedrijf die ons uitstekend heeft geholpen.
Beoordeling:

Composiet schutting

Geplaatst op: 11.07.2024 door Mevr. Aalsing

Erg blij met onze nieuwe composiet schutting. Het hoveniersbedrijf heeft alles van A t/m Z keurig geregeld. Aanrader!
Beoordeling:

Oude verwijderen voor nieuwe

Geplaatst op: 11.07.2024 door Fam. Roode

Onze oude schutting moest vervangen worden. Alles is keurig afgevoerd en we zijn erg blij met onze nieuwe betonschutting.
Beoordeling:

Voor al uw tuinwerkzaamheden

Wij zijn u ook graag van dienst met onderstaande services.

Boomverzorging

Boomverzorging

Tuinonderhoud

Tuinrenovatie

Sierbestrating leggen

Sierbestrating leggen